Jobba hos oss

Lyssna

Att arbeta på Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund innebär att vara med och göra skillnad på riktigt. Vårt mål är att vara en räddningstjänst i framkant och vi jobbar ständigt med att utveckla och höja kompetensen inom vår verksamhet.

Lediga tjänster

Så hanterar vi dina uppgifter

Vi använder rekryteringsverktyget Varbi för alla ansökningar som kommer till oss. När du fyller i din ansökan i Varbi är det Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund som är ansvarig för dina personuppgifter.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter

Att jobba hos oss

Vi är cirka 230 medarbetare som jobbar med allt från räddningsinsatser till administration. Här finns en varm gemenskap och ett stort driv som hela tiden för oss framåt. Inom samtliga arbetsområden finns goda möjligheter att utvecklas både som person och i din yrkesroll. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer!

Gemensamma mål och värderingar

Vår vision är att ingen människa ska omkomma på grund av brand eller annan olyckshändelse. För att nå dit behöver vi en mängd olika kompetenser och erfarenheter som kuggar i och stöttar varandra.

Som vägledning för alla som jobbar hos oss finns våra värdeord: Trygghet, säkerhet, omtanke och kvalitet. Värdeorden ska genomsyra våra möten med samhällets invånare och verksamheter, med våra samverkanspartners och inte minst mellan varandra som kollegor.

En inkluderande arbetsplats

Vi arbetar aktivt för att skapa en bra arbetsplats fri från diskriminering och kränkande särbehandling. Vi strävar efter mångfald för att bättre kunna spegla det samhälle vi alla lever i, men vi är också medvetna om att vi på just denna punkt har en lång väg kvar att gå. Därför välkomnar vi särskilt sökande med olika bakgrund.

Säkerhet och hälsa

Hos oss prioriteras säkerhet och hälsa högt. Vi har tydliga rutiner för att bland annat kunna fånga upp tidiga signaler kring ohälsa inom organisationen. För operativ personal följer vi modellen för friska brandmän, för en så bra arbetsmiljö som möjligt.